Schermopnames op macOS zonder de gebreken

P-Edge media heeft de WindowClerk Screen Recorder-app geüpdatet met nieuwe zakelijke functies. Organisaties met Mac fleets kunnen de app nu op afstand configureren om bepaalde functies te beheren en applicaties op de zwarte lijst te zetten.

In een MDM-omgeving, bijvoorbeeld met behulp van JamfKandji or Apple Platform Deployment, kan WindowClerk Screen Recorder worden ingesteld om te voldoen aan het bedrijfsbeleid door key-value paren te implementeren in de standaardinstellingen van de gebruiker, ook wel bekend als gebruikersvoorkeuren.

Op deze manier kunnen schermopnamen en screenshots beschikbaar zijn voor gebruikers, bijvoorbeeld voor ondersteuningsdoeleinden, maar beperkt om te voorkomen dat ongewenste gegevens worden vastgelegd.

Sommige functies kunnen worden uitgeschakeld, zoals het opnemen van het volledige scherm of het opnemen van afzonderlijke vensters.

Er kan een app-blacklist worden ingesteld die bepaalt welke apps kunnen worden opgenomen of waarvan een screenshot kan worden gemaakt. Zelfs bij het maken van een opname op volledig scherm zijn apps die op de zwarte lijst staan niet zichtbaar in de resulterende opname of schermafbeelding.

Documentatie vindt u op deze pagina.

Privacy

P-Edge media maakt apps voor macOS en iOS met maximale privacy. WindowClerk Screen Recorder verzamelt géén gegevens, in welke vorm dan ook. Dit maakt de app ideaal voor gebruik in bedrijven.

Download WindowClerk Screen Recorder gratis in de Mac App Store™

Info: WindowClerk Screen Recorder

Mac App Store: WindowClerk Screen Recorder