Gemaakt met hersenkracht, niet door AI

Inleiding

Artificial Intelligence (AI) is helemaal niet intelligent. Het construeert eenvoudigweg content die gebaseerd is op bestaande content die gemaakt is door echte mensen. AI begrijpt geen concepten, bedenkt geen ideeën, kan niet nadenken en heeft geen daadwerkelijk begrip van de prompts die worden gegeven.

Mensen maken content, schrijven boeken en creëren kunst door hun hersenen te gebruiken.

Momenteel is "AI" een modewoord dat bedrijven gebruiken om modern over te komen, zoals "fuzzy logic", "dotcom", "big data", "crypto" en "iot" in in het verleden, maar het voegt geen waarde toe aan het product zelf. Artificial Intelligence produceert niet alleen hallucinaties maar ronduit slechte content. 

AI-systemen maken vaak inbreuk op de privacy van gebruikers en maken gebruik van datasets die gestolen of inbreukmakende gegevens bevatten.

Gebruik van AI kan geweldige producten verpesten en gebruikers doen overstappen naar concurrenten.

De badge

No-AI-badge-dark.png No-AI-badge-light.png

Ik heb een badge gemaakt die kan worden gebruikt om aan te geven dat een product is gemaakt met hersenkracht en niet met AI. Gebruik van deze badge op je product of content is geheel gratis.

Als je ontwikkelaar, auteur, artiest of creator bent en hetzelfde wil doen, gebruik deze badges dan in je producten. Samen maken we de wereld beter.

Download deze en andere gratis badges op de download pagina.