SevenBloks: Hoe versla je bonus level 16 en krijg je het 8 blok?

In het laatste BONUS level van het Klassieke spel krijg je de kans om SevenBloks uit te spelen. Op deze pagina lees je hoe je het laatste BONUS level kan halen, het 8 blok kan vernietigen en het spel kan uitspelen.

Pas op! Spoilers!

 

disk_08.jpg

Het mythische 8 blok

In het Klassieke spel kom je elke keer wanneer je alle B•O•N•U•S letters hebt verzameld in een speciaal BONUS level terecht. Zodra je een BONUS level hebt gehaald krijg je dat level nooit meer te zien. Als je het laatste BONUS level hebt gehaald, heb je het spel uitgespeeld.

Zodra je SevenBloks uitspeelt ontgrendel je een nieuwe spelmodus: 8 Bloks. Dit is hetzelfde spel maar dan met 8 bloks in plaats van 7, op een 8x8 speelveld in plaats van 7x7.

Ook ontgrendel je dan het speciale wapen genaamd "8-bomb". Dit wapen is alléén beschikbaar in 8 de Bloks modus.

Om al deze leuke dingen te ontgrendelen moet je echter eerst het laatste BONUS level uitspelen.

Het laatste BONUS level in SevenBloks uitspelen

Het laatste BONUS level in SevenBloks bevat het mythische 8 blok in het midden van het scherm, omringd door andere bloks. Terwijl je speelt zal je merken dat het 8 blok niet naar beneden valt als de bloks eronder worden weggehaald. Het zweeft in de lucht.

Als je een stapel van bloks bouwt aan één van de zijkanten van het 8 blok dan kan je het blok raken. Maar het lijkt erop dat er niets gebeurt als je dat doet. Waarom gaat het 8 blok niet weg?

Het antwoord is erg makkelijk: je moet het acht keer raken. Vergeet alle andere bloks in het level, die hoef je niet weg te spelen. Bouw gewoon stapels naast het 8 blok, raak hem acht keer en het level is uitgespeeld.

Zodra je dit weet is het level eigenlijk erg makkelijk om uit te spelen. Je kan dan de prijzen in ontvangst nemen, de nieuwe game modus vrijgeven en verder spelen!

De BONUS levels verwijderen in SevenBloks

Nadat je het 8 blok hebt gehaald in het laatste BONUS level dan heb je SevenBloks uitgespeeld.

Als extra verrassing hoef je de BONUS levels nooit meer te spelen nadat je het spel hebt uitgespeeld. De 8 Bloks modus heeft geen BONUS levels, en in de Klassieke modis zijn de BONUS levels nu ook verdwenen.

Dus als je van de BONUS levels af wilt moet je ze allemaal even uitspelen.

Veel succes!

Bekijk de video